top of page
Zoeken
  • danny5325

Vier Hoog Update naar aanleiding van persconferentie 13102020Lieve iedereen,

Het nieuws moet jullie niet onopgemerkt zijn gebleven. Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond is er vanochtend een overleg geweest en is er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn.

Na vandaag moeten onze horecagelegenheden dicht. Dit houdt voor Vier Hoog Zevenbergen in dat hun locatie sluit maar dat zij doorgaan met hun ThuisBezorgd & afhaal mogelijkheden. In Breda mogen onze bowlingbanen daarentegen openblijven met maximaal 4 personen op één bowlingbaan. Ook de lasergame valt onder sport waar nog fanatiek gespeeld mag worden door huishoudens of kinderen onder de 13 jaar. De EscapeRooms mogen ook door huishoudens gespeeld worden. Wat natuurlijk al fantastisch is in deze tijd!


Zolang we iets mogen en kunnen faciliteren om toch even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, dan zullen we dat ook blijven doen. Voor de gast. Voor onszelf. We kunnen op deze manier een plek bieden waar men kan ontspannen en recreëren, veilig en verantwoord. Toch heeft dit alles een bittere nasmaak. Zolang ons café, terras en restaurant leeg dienen te blijven en de tap niet open mag, zijn deze maatregelen ingrijpend voor ons.

Dit betekent dat we de aankomende weken met ons vaste team gaan draaien. Alle oproepdiensten komen te vervallen. Na twee weken gaan we evalueren en kijken we wederom naar de mogelijkheden. Zoals altijd steken we het positief in. We hopen jullie snel weer in te mogen en kunnen zetten. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.


Op dit moment is er een landelijke storing bij Dyflexis (het roosterprogramma) waardoor alle diensten er nog in lijken te staan. Deze worden gewijzigd en verwijderd wanneer deze storing verholpen is.

Mochten jullie vragen hebben naar aanleiding van deze mail dan stel ze gerust via judith@vierhoogbreda.nl

Blijf gezond en zorg goed voor jezelf,


Judith


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page