top of page
Zoeken
  • danny5325

Vier Hoog Update en Quizzz


Dag iedereen,


Het is weer even geleden. Een uitgebreide update vanuit deze kant! Laten we eens beginnen met een welbekend terugkomend fenomeen. Wist je dat..


.. de mappen van de Base en Take zijn geupdate? Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan!

.. de Base helemaal weer spic en span is? Zo heb je de Base nog nooit gezien!

.. ook in de Take aardig wat veranderd is? Zo ook het verhaal. Hierover volgt een briefing op een later moment. Voor je eerstvolgende dienst niet alleen deze briefing goed doornemen, vraag ook de Bedrijfsleider even te laten zien wat er veranderd is. Zo weet je zeker dat je niets hebt gemist! De map is hier ook op aangepast.

.. het barscherm is verplaatst naar naast de postmix?

.. de steenstrips bij de front office bloed, zweet en tranen maar vooral uiteindelijk ultiem geluk opleverden?

.. complimenten over deze prachtmuur direct richting Tim en Danny gegooid mogen worden? Worden beide mannen gelukkig van. Geloof me.

.. het team een ware schoonmaakworkshop heeft gehad? (en dat er dus heel wat anders schoongemaakt gaat worden vanaf nu!)

.. alle deurposten een lik verf hebben gekregen? En dat we dus niet met deuren gaan rammen of karren als botsauto's behandelen

.. onze vierkanten menukaarten een upgrade hebben gehad? Kaarttechnisch is er niet veel veranderd. Wel een aantal prijzen van producten, dus goed om dat altijd even te checken.

.. er leuke dingen aan komen voor de kerst? Later meer over...

.. Ohja, er ook nu spannende dingen gebeuren? Zo gaan we over op een totaal nieuw kassa systeem & reserveringssysteem! Mocht je denken dat je alles bent vergeten betreft kassa; geen zorgen! We hebben vanaf deze week een volledig nieuw systeem. Wordt voor iedereen even wennen dus! Het is een super gebruiksvriendelijk systeem en ook het aanslaan wordt makkelijker en overzichtelijker. Wel gaan er weer wat dingen anders dan we gewend zijn, dus vooral in het begin goed opletten! Ook hier krijgen jullie natuurlijk een uitgebreide vlog over en wellicht een fysieke training als het weer wat meer mag! Ook het reserveringssysteem Nostium, wat al bekend was in Zevenbergen, wordt doorgetrokken naar Breda. SPANNEND! En ook heel erg leuk!!


VIER HOOG EXPERT QUIZZZ

Jaaa daar hebben we lang op moeten wachten.. de enige echte Vier Hoog Quiz! We dachten dat het een goed idee zou zijn om jullie geheugen even op te frissen. Met een knipoog dat wel. Een quiz met een aantal vragen over herkenbare situaties. Er zijn daadwerkelijk prijzen te winnen duszzz maak je quiz voor volgende week 25 november en waan je weer even terug op je favoriete werkplek;)!We mogen weer bowlen!

Vanaf aanstaande vrijdag mogen we weer beperkt open met het bowlen. Maximaal 30 personen en max 3 personen per baan. Er zijn extra maatregelen getroffen en per week is het weer even schakelen naar wat wel en niet mag en kan. We zitten weer in een stijgende lijn dus dat houden we vast! We houden dus nog even vol en hopen jullie snel weer te mogen zien! Onze openingstijden zijn gewijzigd tot nader bericht:

Woensdag 14:00-18:00

Vrijdag 16:00-22:00 Zaterdag 14:00-22:00 Zondag 13:00- 21:00

Mochten er vragen zijn, toevoegingen of opmerkingen kunnen jullie mij bereiken via het welbekende mailadres: judith@vierhoogbreda.nl

Hartelijke groet,

Judith van Oss

12 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Judith van Oss
Judith van Oss
Mar 02, 2021

test😄

Like
bottom of page