top of page

Over ons...

 

Alles vier je bij VIER Hoog

Het cijfer 4! Niet zomaar een cijfer, maar zorgvuldig gekozen. Onze passie zit hem in het werkwoord VIERen! Elke dag weer werken aan een plek waar mensen alles kunnen vieren. Een plek waar onze gasten kunnen genieten met vrienden, familie en collega's. De samenstelling maakt ons niet uit, als het maar een feestje wordt.

Onze moderne bowlingbanen vormen het hart van ons bedrijf, maar de combinatie met activiteiten als Lasergame, Escaperooms en een goede maaltijd in onze restaurants maakt de avond helemaal compleet. 

 

Ruim 3 jaar geleden zijn we met veel enthousiasme gestart aan het Vier Hoog avontuur. Onze ambitie; een family entertainment centre voor jong en oud aan de rand van Breda. Na een jaar van conceptontwikkeling en een bouwperiode opende wij in oktober 2017 onze eerste vestiging, Vier Hoog Breda! Het smaakte naar meer...

 

Eind 2018 opende wij Vier Hoog Zevenbergen met hetzelfde enthousiasme als het jaar ervoor. En dat enthousiasme is gebleven. Onze ambitie is inmiddels bijgesteld, we starten in Breda, maar eigenlijk willen we iedereen laten VIERen! Wij gaan dus nog mooi even door. 

 

Dit alles lukt uiteraard niet zonder ons enthousiaste en ambitieuze team. Met inmiddels meer dan 70 collega's VIERen we iedere dag weer een feestje met onze gasten. We stellen ons topteam dan ook graag aan jullie voor.  

Meet onze feest VIERders...

Remco Witberg

Remco Witberg

Algemeen Directeur

Danny Polak

Danny Polak

Directeur Finance & Sales

Johanneke Vreekamp

Johanneke Vreekamp

Manager Operations & HR

Tim Sprokholt

Tim Sprokholt

Manager Leisure

bottom of page