top of page

Burgemeester Depla zoekt verkoeling tijdens zomerstage bij Vier Hoog Breda!

26 juli 2019

Vier Hoog Breda

Terwijl de temperatuur vanmorgen gestaag opliep zocht BurgemeesterDepla verkoeling op Breepark. Dit keer niet om te zonnen op Breepark Beach, maar om serieus aan de slag te gaan bij Vier Hoog Breda. Vier Hoog Breda biedt ruimte aan 10 moderne bowlingbanen, 2 escaperooms, een lasergame-arena en Restaurant Vier. De burgemeester liet zich van zijn beste kant zien en verzorgde de koffie, deelde bowlingschoenen uit, serveerde alles uit op de bowlingbanen en begeleide zelfs een lasergamesessie.

Na stages bij Viskraam Heksenwiel, Elisabeth en Amphia was het nu de beurt aan dé Leisure locatie van Breda. Rond de klok van half 10 werd de burgemeester door Danny Polak, van Vier Hoog Breda ontvangen om te starten met zijn zomerstage. Een mooie taak stond hem te wachten. De ochtend stond namelijk in het teken van het senioren bowlen. Op ruim 8 bowlingbanen werd fanatiek door de ouderen gebowld waarvan de meeste zelfs iedere vrijdag bij Vier Hoog Breda te vinden zijn. De senioren genoten zichtbaar van de verkoeling en spelactiviteit, maar bovenal van het persoonlijke contact en de service van Burgemeester Depla.

Als een ware barista stond de burgemeester aan de pistolen van de koffiemachine. Niet alleen koffie, ook voor cappuccino draaide hij zijn hand niet om. Na de koffie ontving de burgemeester een enthousiaste groep jongeren welke zich hadden gemeld voor een sessie lasergame. Op een natuurlijke manier gaf burgemeester Depla de speluitleg en begeleide de deelnemers naar de lasergame-arena. Na de uitleg startte het spel maar kon de burgemeester het toch niet laten om zelf ook even het strijdtoneel te betreden. De burgemeester hees zich in een lasergame-vest en liet zich in de lasergame-arena niet kennen.

Aan het einde van de ochtend verliet de burgervader met een voldaan gevoel Vier Hoog Breda. Een mooie kennismaking met onze locatie waar we hem graag nog eens ontvangen aan de andere zijde van de bar, hoewel een bijbaantje zeker niet zou misstaan.

Net als de burgemeester stagelopen of werken bij Vier Hoog Breda of Vier Hoog Zevenbergen? Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct.

Zomerstage Burgemeester Depla.jpg
bottom of page